MatriXcoaching; angsten en belemmerende gedachtes

Wat een mooi werk toch, de Matrixcoaching.
De afgelopen periode heb ik weer regelmatig de MatriXcoaching toegepast.
Heerlijk om een kind naar huis te sturen met het idee dat ze een angst heeft overwonnen. Nog leuker als ze de keer erna terugkomt met het verhaal dat het echt werkt en dat ze niet meer bang is in het donker. Twee keer een coaching en het verder zelf doen, niet meer bang zijn in het donker. Weg met die belemmerende gedachten; Tja, het is maar een gedachte….en een gedachte kun je zelf veranderen….dat is MatriXcoaching. Maar ook als je ergens heel nerveus over bent, kan MatriXcoaching een mooie oplossing zijn om de scherpe randjes er vanaf te halen of er zelfs voor te zorgen dat de stress helemaal verdwijnt!

Maar ook leuke gedachtes kunnen belemmerend werken. Zeker als je je moet concentreren op school, ook dan kan de MatriXcoaching een goed middel zijn. Zo was er laatst een jongen die een manier vond om bepaalde gedachtes die hem afleiden voor even “weg te zetten”. Voor even, want een leuke gedachte mag natuurlijk niet helemaal weg, maar soms moet je je toch echt even op iets anders concentreren. Mooi, je zal er maar last van hebben!

Heb je last van angsten, nare gedachtes, leuke gedachtes die je afleiden, nachtmerries en  slapeloosheid neem dan contact op met iKenZo kindercoaching. Wie weet, biedt de MatriXcoaching een oplossing!
Volwassenen zijn ook welkom, want  MatriXcoaching werkt ook bij U!

 

Reacties zijn gesloten.