Ik kan me concentreren.

Vandaag heb ik met een jongen het spel “Ik kan me concentreren” gespeeld. Een mooi coachingsspel om op een oplossingsgerichte manier inzichtelijk te krijgen hoe met concentratieproblemen om te gaan.
Voor het kind is het leuk, want het is een spel. Voor mij als coach interessant, want spelenderwijs komt naar voren waarom het kind snel afgeleid is. En nog leuker is, dat het kind er zelf achter komt wat voor hem de voorwaarden zijn om zich juist beter te kunnen concentreren.
Het spel helpt het kind om te ontdekken welke vaardigheid het heeft te leren.
De dobbelsteen kreeg hij mee naar huis; een geheugensteuntje met daarop zijn eigen tips voor een betere concentratie.

Gunt u uw kind een kans om te ontdekken op welke manier hij/zij concentratieproblemen kan verminderen?  Maak dan een afspraak bij iKenZo kindercoaching, Nieuw Vennep!

 

Reacties zijn gesloten.