Gastenboek

Ik nodig u uit om iets in mijn gastenboek te schrijven (zie onderaan deze pagina). Nieuwe reacties verschijnen niet meteen, die moeten eerst worden goedgekeurd i.v.m. spam.

15 reacties in het “Gastenboek

 1. Hoi brigit, bedankt voor je hulp! Onze zoon is 5 jaar en daardoor vrij jong voor coaching. Jouw manier van coaching sloeg goed aan bij hem. Spelenderwijs leerde hij met lastige situaties om te gaan en hij vond het ook echt leuk samen met jou. Na 5x hadden we ons doel bereikt. Onze zoon is zelf rustiger en weet beter hoe te reageren. Ik wil je ontzettend bedanken! Jouw directe aanpak, duidelijke aanpak, humor en inlevingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat dit coaching traject zo goed geslaagd is. Bedankt!!

 2. Hoi Brigit, met onze dochter kwamen we bij jou en het gevoel van vertrouwen en veiligheid was er meteen! Dat was voor mijn dochter en voor ons heel fijn. Je hebt samen met haar gekeken wat er was en haar de handvaten gegeven die zij heel goed kan gebruiken. Er waren uiteindelijk maar 3 gesprekken nodig, maar het gaat heel erg goed met haar én met ons samen. Want niet alleen mijn dochter is gecoacht, maar wij ook! Onze hartelijke dank daarvoor …

 3. Mijn dochter ging vol vertrouwen naar de brugklas, maar dat viel tegen doordat zij niemand kende en er al veel groepsvorming was door leerlingen die elkaar wel kenden. Zij voelde zich als vijfde wiel aan een wagen en dat maakte haar erg onzeker. Ze heeft moeite gehad om zich aan te sluiten bij een groep en om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze werd ook niet geaccepteerd door iedereen, waardoor ze niet meer met plezier naar school ging. Brigit heeft haar erg geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Gaat nu met plezier naar school en heeft een leuke groep vriendinnen. Brigit, heel erg bedankt.

 4. Mijn zoon van 8 had last van woede aanvallen, had het gevoel te worden gepest. Hij trok zich erg terug. Ik dacht dat hij op die vlakken geholpen moest worden, Brigit had al gauw door dat er gesleuteld moest worden aan zijn zelfvertrouwen. Ze heeft hem (en mij ook) geleerd hoe hij met zijn boosheid om kan gaan. Hij leerde ook beter zijn grenzen aangeven. Er waren uiteindelijk maar drie gesprekken en wat oefeningen thuis voor nodig. Hij speelt weer met vriendjes en wordt bijna niet meer (heel erg) boos. Ik zie mijn lieve vrolijke en slimme kind weer terug komen.
  Heel erg bedankt Brigit, voor je deskundigheid. Knap dat je zo snel doorhad hoe we geholpen konden worden. Je bent ook erg toegankelijk en je had heel snel het vertrouwen van mijn zoon. We vonden het leuk om naar je toe te gaan!

 5. Brigit doet waar zij voor staat.
  Bijzonder in ons geval, want mijn zoontje is 5 en over het algemeen vindt men dat te jong voor coaching. Maar Brigit wilde het op mijn verzoek een kans geven.
  Mijn zoon ging graag naar Brigit,
  want hij vond het reuze interessant.
  Hij en ik hebben veel geleerd.
  Brigit, heel erg bedankt!

 6. Beste Brigit,
  Heel erg bedankt voor de coaching van onze dochter. Fijn dat je zo inging op wat zij nodig had en dat met haar op een speelse manier kon bespreken en haar tools gaf om zelf verder te kunnen werken.
  Ze heeft nu meer rust in haar reacties en zit beter in haar vel en in de klas!

 7. Hallo Brigit
  Ondanks dat Sean zei geen hulpvraag te hebben, kon jij toch heel snel bij hem doordringen. Hij begon vrij snel in te zien wat hij fout deed in zijn contact met anderen. Hij is nu rustiger en afwachtender en valt niet meer zo uit de groep. Heel mooi om te zien.
  Met een paar simpele handgrepen kan hij zijn hoofd nu ordenen en kan hij zich beter concentreren.
  We blijven oefenen met jouw tips en hopen je, in je praktijk althans, niet meer te zien

 8. Lieve Birgit,
  ik had al maanden terug iets op je site willen schrijven, maar het kwam er niet van – dus bij deze:
  wat zijn we toch blij dat we met onze dochter bij jou zijn geweest. Teralani is een stuk zelfverzekerder geworden en nu weer helemaal happy op school. De juf zei dat ze hartstikke lekker in haar vel zit en niets ervan te merken is dat ze 1/2 jaar geleden nog erg faalangst had. Wat was ik blij dit te horen :-). Als het aan Teralani lag wou ze graag nog een keer bij je terug komen – gewoon voor de gezelligheid. Bedankt voor je hartelijke aanpak – en we hebben je al verder aanbevolen bij vrienden.

 9. Hallo Brigit,

  Ik wilde al direct na de sessies een stukje voor het gastenboek schrijven maar nu komt het er eindelijk van!
  Heel erg bedankt voor de coaching sessies die jij met Cas hebt gedaan. Jij zei van tevoren al dat het kind er wel voor open moest staan en alhoewel dat bij Cas niet echt het geval was, merken wij toch verschil. Af en toe herinneren we hem aan jouw coaching lessen en dan zie je bij hem een lampje gaan branden. Met name het feit dat Cas dacht te weten wat anderen dachten en hoe ze bij voorbaat zouden reageren is afgenomen. Hij ziet nu goed in dat anderen soms heel anders over dingen denken. Het plannen gaat ook beter. Ik hoor nu af en toe dat hij zijn weektaak af heeft!
  Nogmaals enorm bedankt voor al je hulp!!

  groetjes,
  Karin

 10. Hoi Brigit, heel hartelijk dank voor je hulp met mijn zoon. Mede door jouw zeer sympathieke manier van aanpak, heb je mijn zoon heel wat goede tips en technieken kunnen meegegeven over hoe hij de dingen beter in zijn hoofd kan structureren en opslaan en hoe hij het beste met negatieve emoties kan omgaan. Na jaren van ‘struggelen’, stond hij voor zijn tafels op zijn laatste rapport nu een 8! Echt super bedankt voor je hulp!

 11. Hoi Brigitte, hartelijk bedankt voor de hulp van onze zoon. Ook de juf op school is blij en erg enthousiast hoe het nu met hem gaat.Bryan heeft nu een lekker opgeruimd hoofd en kan zich beter concentreren, is ook veel rustiger. En het negeren van andere gaat hem ook erg goed af. Onwijs bedankt voor je hulp.

 12. Hoi Brigit,
  Bij deze willen wij je nog hartelijk dank zeggen voor de hulp die je onze dochter hebt gegeven. Ze heeft er heel veel baat bij gehad en zowel haar buikklachten zijn verminderd en vaak zelfs geheel weg. Ze kan ook erg goed de scheiding van haar papa en mama relativeren en vooralsnog functioneert ze weer helemaal goed!! Een vervolg therapie bij een ander soort hulpinstantie hebben wij uiteindelijk dan ook vanaf gezien. Onze dochter heeft met behulp van jou en veel wilskracht van haar zelf, zelf de mogelijkheden en handvatten gevonden om haar problemen de baas te kunnen.! Heel veel dank!

 13. Mijn dochter van 10 was heel erg bang geworden. Dat nam zulke vormen aan dat ze niet meer alleen naar de toilet durfde en zeker niet alleen naar boven/zolder. Al na de eerste keer bij Ik en Zo zagen wij een enorme vooruitgang. Ze loopt weer onbevangen door het huis en dat is echt een enorme vooruitgang! De aangeboden oplossing heeft mijn dochter heel goed en snel opgepakt waardoor we zo snel een zo goed resultaat hebben. Bedankt daarvoor!

 14. Hallo Brigitte, bedankt voor de hulp voor mijn zoon. Hij reageert nu minder agressief en opstandig, denkt eerst na voordat hij doet. De aangeboden oplossingen en tips zijn voor hem goed op te volgen. Mocht het nodig zijn dan zullen we je hulp zeker weer inroepen!

 15. Beste Brigit, Bedankt voor de fijne gesprekken. Tessa kwam binnen met een hulpvraag voor matrixcoaching. Een beetje meer orde en stuktuur in haar hoofd. Door het plan van aanpak is dit al redelijk gelukt. Tessa moet hier nog wel mee oefenen, maar dat spreek voor zich. Ook het oplossing gericht denken, waarmee we de 2e sessie zijn begonnen, heeft heel wat los gemaakt. Soms heb je iemand nodig die helpt om er eens anders tegen aan te kijken. Bedankt hiervoor, we zijn weer een grote stap verder gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *